Revelation Gospel Choir- fra spirituals til moderne gospel eksplosion

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 08/06/2017
19:30 - 21:00

Lokation
Jerusalemskirken

Kategori


Revelation Gospel Choir- fra spirituals til moderne gospel eksplosion
At blive taget tilbage til rødderne af gospelhistorien, der hvor det hele startede. At udforske et rum med gospelsang. At hoppe og danse og slippe fri til de nyeste hits fra den amerikanske gospelscene! Alt det får du lov at opleve når Revelation Gospel Choir holder koncert d. 8.6 kl. 19.30 i Jerusalemskirken.

Vi tager dig på en rejse gennem gospelmusikkens historie, med masser af musik og tankevækkende indslag! Så glæd dig til at blive taget med gennem smukke gamle spirituals, over de inderlige majestætiske korsange der vækker de store følelser, til dansable moderne gospelhits der giver dig lyst til at synge og danse med.

Koret er blandt Danmarks bedste gospelkor og har bl.a lavet koncert i Det Kongelige Teater på Gamle Scene og i et stort koncerthus i Wien. Koret har også været på turné i Englands sorte kirker og suget den ægte gospelspirit til sig.
Koret ledes af danmarks mest funky gospeldiva Sofie Hermind. Sofie er en fantastisk sanger og hendes energi og humor får alle med, og gør det nemt at slippe det gode humør løs.

Vi glæder os til at se dig til en fantastisk aften med Revelation Gospel Choir!