Gospel Aid 2016

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 05/05/2016
10:00 - 22:00

Lokation
Nytorv

Kategori


Der blev i alt samlet  210406 kroner ind.

Torsdag den 5. maj samles hundredevis af sangere til workshop og koncert i Skt. Andreas Kirke og til mindre pop-up koncerter på forskellige torve i det centrale København. Der vil denne dag være mulighed for at støtte ved at besøge GospelAid caféen eller GospelAid genbrugsbutik i både Skt. Andreas Kirke og i Danmissions telte på Nytorv. Overskuddet går ubeskåret til GospelAid.

Gospel Aid er et støtteevent, hvor danske gospelsangere fra hele landet mødes og synger til fordel for et humanitært formål!

The Gospel Fellowship ønsker med Gospel Aid at samle det danske gospelmiljø for at rejse støtte til at gøre en forskel i verden!

I år er det 4. gang der afholdes GospelAid. Denne gang til fordel for Danmissions dialog og syskole-projekt på øen Zanzibar ud for Tanzanias østkyst, der skaber de nødvendige rammer for at give kristne og muslimske kvinder mulighed for at skabe sig en tryg fremtid.

Dagen ledes af bl.a Hans Christian Jochimsen, og han får god assistance af nogle af Danmarks bedste gospeldirigenter, solister og musikere; Lene Nørrelykke, Sara Broberg, Putri Dehn, Sofie Hermind & Laura Kjærgaard (Xfactor 2008)

Vi begynder kl. 10.00 og hele dagen går med gospel workshop. Om aftenen er der stor støttekoncert kl. 20.00.
GOSPEL AID FOR BØRN
Der vil også være Gospel Aid i børnehøjde – nærmere betegnet de 7 – 14 årige.
Deres workshop foregår også i Sct. Andreas Kirken med start kl. 10.00 hvor de vil lære en masse fede gospel sange af nogle dygtige undervisere.

Bl.a. Putri Dehn (Korleder for børne/ungdoms korene Gospel Generation Kids & Next) og Laura Kjærgaard (2.plads i Xfactor 2008) vil undervise børnene.

Derudover vil der være aktiviteter i løbet af dagen ledet af de voksne frivillige på workshoppen, der vil være frokost med deres medbragte madpakker, aftensmad med de frivillige, mini koncert på voksen workshoppen og så skal de selvfølgelig medvirke til aftenens store koncert kl. 20.00 i Sct. Andreas Kirken med nogle af de sange de har lært.

Alt i alt en fed dag for børnene med gospel glæde og energi 🙂

Børneworkshop