Celebration i The gospel fellowship

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 12/03/2017
16:00 - 18:00

Lokation
THE GOSPEL FELLOWSHIP

Kategori


En Gospelgudstjeneste er… ja, hvordan skal man næsten beskrive det?

Det er fest og farver. Det er nærvær og intensitet. Det er stilhed og eftertanke.

Til vores gudstjenester er der masser af musik. Og der er masser af plads – til at være DIG! Der er plads til at lytte og til at danse. Det eneste det kan knibe lidt med er… pladsen. Det er fordi rigtig mange gerne vil være med, når vi holder gudstjeneste!

Vores gudstjenester er delt i 2 halvdele. I første afdeling er der mest fokus på fest og begejstring. Alt det man ”normalt” forbinder gospelmusik med – ENERGI!!
Det er også i første afdeling, der er en inspirerende prædiken af vores præst Peter Dyhr, som sætter dine tanker i gang og dit hjerte i brand.

I anden afdeling er der som regel lidt mere tid til fordybelse og eftertænksomhed. Der kan være forskellige sideløbende aktiviteter under sangen. Det kan være lystænding, bøn eller nadver.

Vi er så heldige i The Gospel Fellowship at en række dejlige musikere stiller sig til rådighed, og sammen med The Gospel Fellowships eget sangerteam, er de med til at skabe en god stemning. Til hver gudstjeneste får vi desuden besøg af et gæstekor, som deltager med nogle fede sange, som vi kan synge med på!

Derudover har vi også til hver Celebration Børnekirke, hvor der bliver skabt nogle trygge og kreative rammer for børnene. Børnekirken foregår under gudstjenesten, og der vil være mere info om dette i begyndelsen af hver gudstjeneste.

Fra kl. 15 er der Gospelcafé, hvor du kan nyde kaffe og kage sammen med andre fellowship’ere inden gudstjenesten. Så kom i god tid og kom i stemning 🙂

Praktisk:

Hvor: Templet, Frederiksberg Alle 9

Tidspunkt: Kl. 16.00 – 18.00, sådan cirka!

Cafeen starter kl 15.00, hvor man kan hygge sig med kage, en kop kaffe og andre fellowshippere.

Pris: Det koster ikke noget at deltage. Vi samler penge ind under gudstjenesten til at dække forskellige udgifter som husleje, leje af teknisk udstyr samt alm. drift. Alle arbejder frivilligt i The Gospel Fellowship.

For hvem: Celebration er for ALLE. Uanset om man kan synge eller om man er troende.

Tilmelding: Nej – du møder bare op